Xtreme Clutch - Koppelingen en Vliegwielen

 XTREME CLUTCH "STRAAT & TRACKDAY" KOPPELINGEN:


stage 1 Stage 1 "Straat" (1A-1G-1T-1AX):  Speciaal gemaakt voor de High Performance Auto's die voornamelijk op Straat gebruikt worden. De Stage 1 koppeling heeft een verbetering in Performance en is geschikt voor hogere vermogens, waarbij het rijcomfort behouden blijft. De kits bevatten een Organische plaat.  Stage 1X: Identiek aan de Stage 1 koppeling maar met een Zwaardere drukgroep en daardoor nog meer koppel aankan.


Xtreme_clutch_Stage_2

Stage 2 "Straat/Trackday" (1B-1C): Gemaakt voor de High Performance Straat/Trackday auto's die een hoger vermogen/koppel hebben dan geschikt is voor een Stage 1 koppeling. De kits zijn verkrijgbaar in een "Cushioned" variant (DCB) of een "6-pucks" variant (DSB) geveerd, icm een High Performance Drukgroep.


Xtreme_clutch_Stage_2RStage 2R "Circuit" (1R) : De Ceramic serie is een single plate Race-Only koppeling. De Stage 2R kan meer koppel en hitte aan als een gewone Stage 2 variant.

 

 


Xtreme_clutch_Stage_3Stage 3 (1P): Gebruikt door de sterkste Time Attack en Drift auto's ter wereld. De Xtreme CLutch single plate Carbon koppelingen kunnen extreme hitte en koppel vermogens aan. Extreme Power auto's die een goede modulatie nodig hebben.


Direct Naar de Keuzehulp voor uw model auto

MOTORSPORT KOPPELINGS KITS: De Xtreme Carbon Multi kits zijn gemaakt voor extreem hoge PK's en NM voertuigen die een goede modulatie nodig hebben, er zijn 6 verschillende opties: (alle kits zijn incl vliegwiel)

Xtreme_clutch_motorsport

184mm: Geschikt voor Circuit, Time Attack of Gymkhana applicaties. De 184mm kit geeft snelle schakeltijden door een lichtgewicht constructie.

200mm Ongeveerd: De 200mm Omgeveerde Race koppeling is speciaal voor Motorsport Applicaties inclusief Drift, Circuit Racing en Hill Climb.

200mm Geveerd: Deze 200mm geveerde koppeling is geschikt voor Straat en Circuit gebruik en geeft een zeer goede performance.

230mm Motorsport: De 230mm Race Koppeling is beschikbaar met zowel een Ceramic als Carbon voering, en dat maakt deze kit geschikt voor hoge vermogens en motorsport applicaties waar een hoog hitte vermogen benodigs is.

230 & 250mm Organic Motorsport: De 230 en 250mm Twin Plate koppelingen bevatten een Organische plaat, en is bestand tegen hoge koppels, maar de drivebility blijft behouden voor Straat gebruik.

270mm: De 270mm Organische Twin Plate is speciaal gemaakt voor straat en circuit auto met hoge vermogens, maar geeft een uitstekende drivebility voor straatgebruik in tegenstelling tot de Ceramic koppelingen.

XTREME CLUTCH VLIEGWIELEN:


 

Xtreme Chromoly-flywheelChromoly Vliegwielen: De Chromoly vliegwielen zijn "Explosie Proof" and zijn SFI getest en goedgekeurd. Het vliegwiel hebben een geïntegreerd ringwiel en timing sensorring zoals vereist door de toepassing.

 


 Xtreme Chromoly Lightweight FlywheelsChromoly Lichtgewicht Vliegwiel: Het Chromoly lichtgewicht vliegwiel zijn voorzien van een SFI safety goedkeuring, en zijn geschikt voor diverse applicaties. Ze zijn ontwikkeld voor Race gebruik waar het cruciaal is om de rotatiesnelheid te minimaliseren.

 


 

Xtreme Weighted Flywheels"Weighted" Vliegwielen: Deze vliegwielen zijn gemaakt van dezelfde materialen als de Chromoly Lichtgewicht vliegwielen, maar hebben een grotere massa voor toepassingen zoals Drift en Drag Racing.

 


 

 Xtreme aluminium vliegwielenAluminium Vliegwiel: Xtreme Aluminium Vliegwielen zijn licht van gewicht om traagheid te verminderen en de gasrespons te verbeteren. Dit bied dan ook snellere schakeltijden tussen de versnellingen en en versnelde accelaratie. Er zijn tevens vervangende inzetstukken beschikbaar.

 


 

multi-plate flywheelsMulti Plate Vliegwielen: Deze range van Motorsport vliegwielen zijn speciaal ontworpen voor de 184, 200, 230, 250 en 270mm Motorsport koppelingen. Ze zijn niet geschikt voor de Stage 1, 2 en 3 koppelingen.

 


 

button flywheel"Button" Vliegwiel: Dit vliegwiel is voor de 184mm Motorsport Kits. Dit vliegwiel heeft geen geïntegreerd ringwiel en timing sensorring en zijn ontwikkeld voor montage in applicaties met een automatische flexplaat, of in toepassingen waar geen ringwiel nodig is. Dit biedt de lichtste combinatie van koppeling en vliegwiel in de het Xtreme assortiment.


Xtreme_street

Xtreme_motorsport

Direct Naar de Keuzehulp voor uw model auto

Vragen ? Bel of chat dan met ons. Of stuur een email naar support@fineline-imports.nl