Milltek Sport Uitlaten

Milltek Sport Exhaust

MILLTEK SPORT PERFORMANCE UITLAATSYSTEMEN

Meer dan 20 jaar van voortdurende ontwikkeling en technische expertise op het gebied van uitlaten hebben geleid tot het Milltek Sport programma, dat wij nu kennen.

Milltek Sport biedt een voortdurend groeiend en samenhangend programma van performance uitlaatsystemen, dat voortbouwt op het succes van merken zoals Audi, Volkswagen, Porsche, Mini / BMW, Mitsubishi Lancer Evo en Subaru WRX. Milltek Sport heeft een goede reputatie bij tuningsbedrijven en staat hoog op het verlanglijstje van autobezitters. Milltek Sport exporteert nu naar meer dan 70 landen over de gehele wereld. Fine Line Imports is officieel Milltek Sport Dealer

Milltek Sport uitlaten worden gemaakt van een hoge kwaliteit RVS, namelijk type 304; dit type RVS wordt ook in de luchtvaartindustrie toegepast! Dit materiaal is antimagnetisch (RVS van andere fabrikanten hoeft dat niet te zijn) en is minder gevoelig voor verkleuring. Dit RVS materiaal wordt gebruikt voor alle pijpen en voor de gehele demperconstructie. Het buigen van het materiaal volgens het "Mandrel" principe zorgt voor vrije bochten voor een ongehinderde gas flow en Milltek systemen hebben een grotere boring voor een optimale prestatie zonder verlies in het midden-toerengebied.

Milltek Sport Full System

Ga naar de webshop

Eindtips Milltek Sport die worden gebruikt op de diverse systemen.

Milltek exhaust tips

Milltek exhaust tips

Milltek exhaust tips

Milltek exhaust tips