Turbosmart in Nederland

 

Turbosmart

Opgericht in Sydney Australië, in 1997 met een bereik van slechts twee producten, heeft Turbosmart en zijn unieke mix van kwaliteit en betrouwbaarheid uitgegroeid tot een wereldwijd merk wat synoniem staat voor automotive prestaties.

Vandaag de dag worden Turbosmart producten verkocht in meer dan 50 landen over de hele wereld en is te vinden in veel wereldsteden met record brekende voertuigen in de Verenigde Staten, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Groot-Brittannië en Puerto Rico om er maar een paar te noemen . Hun prestaties op en naast de baan zijn een getuigenis voor het ontwerp, de fabricage en het testen van de beginselen Turbosmart 's R&D centrum . Het ontvangen van feedback van de racers en tuners draagt bij ​​aan de voortdurende ontwikkeling van Turbosmart producten en het versterken van de filosofie van voortdurende verbetering van onze producten.

 

In de loop der jaren hebben Turbosmart producten lof ontvangen van de internationale vakpers en verzamelde prijzen op diverse auto shows. De e-Boost elektronische boost controllers werden bekroond met de Best Performance Product Runner - up op de 2003 SEMA Show en de Auto Salon Magazine's Product van het Jaar 2006 .

De Fuel Pressure Regulators (brandstof druk regelaars) pakte de International Press Award op de 2005 SEMA. Dezelfde prijs werd ook gegeven aan de nieuwe Ultra -Gate 38 op de 2007 SEMA Show en de Comp -Gate 40 op de SEMA 2010 .

In juni 2007 heeft Turbosmart, in haar wereldwijde expansie, de website's verder uitgebreid met de succesvolle opening van Turbosmart USA - een dochteronderneming van Turbosmart Pty Ltd speciaal voor de levering aan de Noord-Amerikaanse markt . In 2009 is Turbosmart USA is verhuisd naar een groter pand om een betere service te geven en snellere verzending te realiseren voor de  Noord-Amerikaanse klanten.

In 2008 heeft Turbosmart een Engineering Services Program gelanceerd . Beschikbaar voor raceteams en dealers, dit programma biedt Turbosmart engineering en bewerkingsdiensten tegen concurrerende prijzen. Met uitgebreide ervaring in de auto-industrie en de "state of-the art" apparatuur van de Turbosmart Engineering Services Program; biedt dit programma diensten aan zoals reverse engineering om tot het ultieme resultaat te komen.