Evans Coolants Classic Cool 180° 2 Liter

 
Artikel 3 van 14
Tijdelijke aanbieding [NIEUWTAG]
  • Onze klanten waarderen ons met een 9.3 / 10
  • Gratis verzending boven € 250,- (NL-BE-LU)
  • MEER DAN 85.000 CAR-TUNINGS PARTS
  • 14 dagen bedenktijd*
    Uitzondering maatwerk- en speciaal bestelde producten
  • Heeft u vragen? BEL: +31 36 844 77 00
  • Live chat Support online
  • Veilig online betalen

Omschrijving

Classic Cool 180° is een waterloze koelvloeistof speciaal ontwikkeld voor klassieke voertuigen. Het beschermt het koelsysteem van de motor van -40°C  tot 180 °C. 

Let op als u dit product voor het eerst gebruikt dient u eerst de Prep te gebruiken.Deze staan onderaan onderaan dit artikel gekoppeld.

Voordelen:

  1. Geen water, heeft geen last van de problemen die horen bij waterhoudende koelmiddelen, waardoor de betrouwbaarheid en levensduur van uw motor worden verlengd.
  2. Hoog kookpunt, heeft een kookpunt van meer dan 180°c dus geen oververhitting en overkoken, zoals bij waterhoudende koelmiddelen.
  3. Lage druk, geeft 75% minder dampdruk dan waterhoudende koelmiddelen, waardoor de druk op slangen, afdichtingen en pakkingen sterk verminderd wordt.
  4. Beschermend, verminderd cavitatie-erosie met 75%, vergeleken met waterhoudende koelmiddelen en elimineert roest en oxidatie.
  5. Houdbaar, heeft een bewezen levensduur van meer dan 20 jaar en meer dan een miljoen kilometers in gebruik zijn, zonder verversing.
  6. Niet giftig, getest door een EPA-goedgekeurd laboratorium en gecertificeerd als “niet giftig”. Het is biologisch afbreekbaar en wordt niet opgenomen door het lichaam.

[descextra]
Cross reference:
Reviews
Heeft u vragen over of ervaring met dit product? En wilt u dat met anderen delen? Plaats dan hier uw review. Voor alle niet-productgerichte vragen of reacties verwijzen wij u graag naar onze FAQ of naar de klantenservice.
Send a friend
Wilt u iemand anders attent maken op een artikel dat u in onze webwinkel heeft gevonden? Vul dan onderstaand formulier in. Deze persoon krijgt via een e-mail het artikel van uw keuze te zien. U kunt er ook nog een persoonlijke boodschap bij vermelden.

Stuur de aanbeveling aan:


Afzender:


persoonlijk bericht:

Type de beveiligings tekst overSecurity Image

Vraag over dit product?
Heeft u een vraag over dit product, of kunt u niet het product vinden waar u naar op zoek bent? Stel hier uw vraag.
Dhr. Mevr.
Ja, ik wil graag ook mijn email adres ook opgeven voor de nieuwsbrief

Mogelijk vind u deze producten ook interessant:

sluiten
Hier komt het formulier