Magnecor bougie kabels

Magnecor Bougie Kabels:

De toewijding aan kwaliteit en oog voor detail heeft Magnecor UK veel erkenning gebracht in deze branche. Dit heeft geleid tot talloze onderscheidingen en duizenden tevreden klanten.
De mensen van Magnecor UK assembleren hun eigen kabelsets in huis op bestelling, daardoor kunnen ze de aandacht bieden aan elk detail en een persoonlijke service met technische back-up leveren. Deze persoonlijke service strekt zich ook uit naar de vele maatwerk sets die we maken voor de Motorsport applicaties en overige markten.
Ongeacht de toepassing van onze bougiekabels in de motorsport, gezinsauto's, zee-of luchtvaart; de perfomance van uw motor zal altijd profiteren van een set Magnecor bougie kabels.

Fine Line Imports is dealer van Magnecor UK in Nederland en krijgt alle nodige support vanuit de fabriek in Engeland.

Gebruik de selectie wizard op onze webshop om bij het gewenste product voor uw model auto uit te komen en zie meteen de prijs en de opties qua dikte.
Gemiddelde levertijd bedraagt 2 weken voor de reguliere sets. Bougiekabels die op uw specificatie moeten worden gemaakt hebben een levertijd van 3 weken.
Uiteraard kunt u ook met ons chatten, bellen of emailen voor advies.

Magnecor Bougie Kabels worden speciaal gemaakt en zijn om die reden niet retourneerbaar.

Wij vragen u na het selecteren van de kabels om de notities goed door de lezen die bij het artikel vermeld staan, in sommige gevallen hebben wij extra informatie nodig zoals bv DIN of SAE aansluiting.
Er zijn namelijk uitzonderingen en sommige bougiekabels vereisen een kleine modificatie die ervoor zorgt dat de kit 1 op 1 past. Word dit genegeerd dan is de kans dat de levensduur van deze hoogwaardige bougie kabels in het geding komt.

In een artikel staan de beschikbare kwaliteiten bij elkaar.
De 10mm Racing kabels zijn uitsluitend op aanvraag per email te bestellen.

Wij leveren Magnecor vanuit de UK, deze catalogus en artikelnummers zijn totaal anders als van Magnecor USA !!!!

VOLLEDIGE TEKST