Eibach - Anti roll bar - Swaybar

 

Vul uw prestaties vering upgrade met de Eibach anti-roll-KIT prestaties stabilisator stangen. Terwijl de Eibach Pro-Kit en Sportline prestaties voorjaar kits worden beschouwd als de primaire ophanging prestatieverbetering, de Eibach anti-roll-KIT stabilisator stangen substantieel te verminderen body-roll door verhoogde ontwerp stijfheid over uw voertuigen voorraad bars. De indrukwekkende resultaten zijn een betere balans, handling en grip in de bochten op alle prestatie-rijsituaties.
Wil je meer? Corrigeer overstuur / onderstuur? Veel van onze meest populaire sway bar toepassingen zijn verstelbaar om u de mogelijkheid te fine-tunen van de behandeling aan uw rijstijl en het bereiken van de indrukwekkende resultaten-gezocht door auto-enthousiastelingen over de hele wereld.

 

Eibach Swaybars

Upgrade de prestaties van uw vering met de Eibach anti-roll-KIT stabilisator stangen. De Eibach Pro-Kit en Sportline kits worden beschouwd als de primaire ophanging verbetering, de Eibach anti-roll-KIT stabilisator stangen verminderen substantieel body-roll door verhoogde stijfheid van de swaybars ten opzicht van origineel. De indrukwekkende resultaten zijn een betere balans, handling en grip in de bochten.

Wil je meer? Corrigeer overstuur / onderstuur?
Veel van onze populaire swaybar toepassingen zijn verstelbaar om u de mogelijkheid te geven om het te fine-tunen aan uw rijstijl en het bereiken van indrukwekkende resultaten.

 

 

VOLLEDIGE TEKST