Verberg menu  
Verberg menu  

Kunt u niet direct vinden wat u zoekt, of heeft u vragen, dan kunt u onze klantenservice bereiken tijdens kantooruren op telefoonnummer:
+31 36 844 77 00

Verberg menu  

Remblokken

Beste klant,

U heeft bij ons nieuwe remblokken aangeschaft, of bent dit van plan.

Onze website werkt op basis van de gegevens die wij van fabrikanten krijgen aangeleverd.

Helaas komt het dan voor dat men de verkeerde remblokken aanschaft, wij als leverancier en u als klant kunnen hier niets aan doen.

Wij vragen u om voor het monteren van de remblokken een controle uit te voeren.

Controleer de oude remblokken altijd vs de nieuwe remblokken, indien deze niet 100% hetzelfde zijn, neem dan aub eerst contact op, stuur ons een foto waar beide remblokken op staan, zodat het verschil duidelijk zichtbaar is. Eventuele afmetingen kunnen ook helpen.

Monteer de remblokken in geen geval als deze afwijken van de oude remblokken !!

Remblokken die gemonteerd zijn en dus gebruikt kunnen wij niet retour nemen.

Vooral bij de auto’s uit de VAG groep komt het soms voor dat men 2 of 3 opties krijgt op het zelfde model auto. Soms is het verschil echt de blok vorm en valt het direct op, maar het kan ook een klem op de achterzijde zijn of een minimale afwijking in de blokvorm. De enige die dit 100% juist kan nakijken is de dealer en die is niet bereid deze informatie te delen.

Een voorbeeld:

Deze auto heeft dus 2 opties zowel voor als achterblokken.

De achterblokken zijn afwijkend qua vorm dus valt het direct op, maar dit is niet zo bij de voorblokken, het verschil zit hier in de bovenzijde van het remblok en de klem op de achterzijde.

U kunt ons altijd om hulp vragen, maar een daadwerkelijke check is het makkelijkste.